Hálózati Összefogás

Hírek, aktualitások

Szempontsor segíti az átalakuló szolgáltatások szakmai programjának módosítása feladatot

2017. évtől a családi napközikből átalakuló szolgáltatók új tevékenységüknek megfelelő, módosított szakmai program alapján végzik munkájukat

A módosítás az idei évben már megtörténik. Az alábbi szempontrendszer segíti a tervezést.

/Szakmaiprogram készítéséhez szempontsor

A MACSKE elnöksége a szervezet honlapján az alábbi levelet tette közzé:

 

Kedves Kollégák!

Az EMMI Népesedés- és Gyermekügyi Főosztálya az átalakulással érintett szolgáltatók, valamint a gyámhivatalok részére a szakmai programok véleményezéshez szempontrendszert állított össze.
Ezt az NRSZH közreműködésével eljuttatják minden gyámhivatalhoz, illetve minden szolgáltatóhoz, akinek az adatai az NRSZH adatbázisában rögzítettek.
Mivel a szolgáltatások adatainak időnkénti változása miatt nem minden szolgáltatót ér el az NRSZH, Egyesületünk (MACSKE) és a velünk kapcsolatban álló szervezetek fontosnak tartották, hogy rajtuk keresztül (CSANA Hálózati Összefogás; Harmatcsepp A Jövőért Egyesület: www.családibolcsodek.hu) is juttassuk el az információt  a területen dolgozó Kollégáknak segítséget nyújtva az átalakuló szolgáltatásoknak a szakmailag megfelelő programok elkészítéséhez, a már elkészült szakmai programok szükség szerinti módosításához.
A témában szakmai napot szervezünk, ezzel is segítve a zökkenőmentes feladatteljesítést. A szakmai nap meghívóját az időpontok egyeztetése után a honlapokon és a facebookon közöljük. A téma iránti érdeklődéseteket és részvételi szándékotokat legyetek szívesek jelezni.
2016. október 3.                                                          
 
 
                                                                                                                                             MACSKE elnökség

 

 

KeresésEseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Érdekli tevéknységünk, szeretne hírlevelet kapni az aktualitásokról?Hálózati összefogás tagjai

Hálózati összefogás tagjai
-