Hálózati Összefogás

Szakmai anyagok

Hálózati működési forma lehetőségei a napközbeni gyermekellátásban - Ajánlás önkormányzatoknak, szolgáltatóknak
A5-ös méretben 16 oldalas tájékoztató füzet készült a "Családi napközi hálózatok kompetenciáinak erősítése" pályázat keretében. A kiadvány segítheti a napközbeni ellátás változásaira való felkészülést, az önkormányzatok és a szolgáltatók közötti együttműködést
Családi napközisek gyermekekkel végzett munkáját támogató foglalkozás gyűjtemény
Fehér Kereszt Közhasznú Egyesület „Családi napközi hálózatok kompetenciáinak erősítése” c. pályázat keretein belül olyan módszertani anyagnak a kidolgozására vállalkozott, amely a családi napköziben dolgozók gyerekekkel végzett munkáját hivatott segíteni. Ez a segédanyag egy tematizált tevékenység gyűjtemény, amely segítséget nyújt a családi napköziben a bölcsődés és kisóvodás korosztály foglalkoztatásához, a pedagógia munka tervezéséhez, tudatosabbá tételéhez.
Csana hálózatok költséghaszon elemzése
CSALÁDI NAPKÖZI HÁLÓZATOK KOMPETENCIÁINAK ERŐSÍTÉSE NCTA-2014-10772-C projektünk keretein belül elkészült a családi napközi hálózatok költség haszon elemzése.
Szakmai nap február 17.
A csanaháló első szakmai napján 2016. február 17-én Budapesten tartott előadások prezentációi letölthetők oldalunkról.
Csana hálózatok működtetését támogató szakmai anyag
Ez a segédanyag elsősorban családi napközik, családi napközi hálózatok, ill. a hálózati jegyeket mutató (legalább három telephellyel működő családi napközi fenntartók) valamint a hálózatosodás irányába fejlődő családi napközik (az új szabályozások tükrében a családi napközbeni kisgyermekellátással foglalkozók) számára készítettük. Várjuk a véleményeket!
Családi napközi hálózatok pedagógiai munkáját támogató szakmai anyag
Ez a pedagógiai segédanyag elsősorban családi napközi hálózatok, illetve a hálózati jegyeket mutató (legalább három telephellyel működő családi napközi fenntartók), valamint a hálózatosodás irányába fejlődő családi napközik, és az új szabályozások tükrében a családias keretek közötti napközbeni gyermekellátással foglalkozók számára készítettük. Várjuk a véleményeket!
KeresésEseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Érdekli tevéknységünk, szeretne hírlevelet kapni az aktualitásokról?Hálózati összefogás tagjai

Hálózati összefogás tagjai
-