Hálózati Összefogás

Csatlakozás a hálózati összefogáshoz

A csatlakozási lehetőség minden családi napközi hálózat és hálózati jegyeket mutató családi napközi (legalább három telephellyel működő fenntartó), ill. minden olyan családi napközi számára nyitott, akik a jövőben lehetőséget látnak a hálózati működésben és egyet értenek az összefogás céljaival, magukénak vallják azokat az értékeket, amelyet az összefogás képvisel. Kérlek, mielőtt jelzed csatlakozási szándékotokat, olvasd el figyelmesen a bemutatkozásnál leírtakat http://csanahalo.tarhelyprofi.hu/Bemutatkozas/14/

A csatlakozó fenntartók felkerülnek a hálózati térképre is.  A csatlakozási ürlapon ehhez meg kell adni a googlemaps koordinátákat. A térkép megnyitása után (Térkép ide kattintva is elérhető) meg kell adni a helységet. Amikor a település betöltődik, a kurzorral megkeresve az utcát, egyszerűen nyomjuk meg az egér bal gombját. Ekkor egy kis ablakban megjelennek a koordináták, amiket már csak be kell másolni a megfelelő rovatba.  (Pl. a HellóAnyu koordinátái 47.501352, 19.063503 )  


* A családi napközi hálózat céljai, értékrendje felől tájékozódtam, azzal egyet értek és ennek tudatában szeretném jelezni csatlakozási szándékunkat a családi napközi hálózati összefogáshoz. Kijelentem, hogy van felhatalmazásom a szervezet nevében a csatlakozási szándéknyilatkozat kitöltéséhez.

A csatlakozni kívánó szervezet:
Működési hely, megye: *
Cím: *
Google Maps koordináta: *
pl: 47.3331, 19.3264, Térkép ide kattintva érhető el
Honlap webcím:
A regisztrációt végző személy neve: *
Elérhetősége, telefon:
Elérhetősége, e-mail:
A szervezeti kapcsolattartó, ha más, mint a regisztrációt végző személy:
Kapcsolattartási telefon:
Kapcsolattartási e-mail:
A fenntartó neve:
Fenntartó székhelye:*
A hálózatba tartozó családi napközik száma:
A szervezet bemutatkozása:*
(Amit fontosnak tart a szervezetről elmondani: mióta működik, mit tartanak fontosnak, térjen ki arra is, hogy miért szeretnének csatlakozni a hálózati összefogáshoz):
Képek hozzáadása:
(Csak JPG fájl tölthető fel!)
(Csak JPG fájl tölthető fel!)
Mennyi az összeadás eredménye? *
»
KeresésEseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Érdekli tevéknységünk, szeretne hírlevelet kapni az aktualitásokról?Hálózati összefogás tagjai

Hálózati összefogás tagjai
-